شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ساعت : ۲۲:۵۰
۱۳۹۹/۰۱/۳۱ :: ۱۳:۳۲

خاصیت کنگر

 کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده غذاست و درضمن مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.

خاصیت کنگر

 کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده غذاست و درضمن مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.

کنگر

کنگرضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده غذاست و درضمن مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.

این گیاه و به خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می کند. کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.

محققان معتقدند وجود ماده ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون می شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کنند.

افرادی که ناراحتی های کلیوی و کبدی شدید دارند از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند. باتوجه به اینکه <کنگر باعث انقباض کیسه صفرا می شود افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، از خوردن آن صرف نظر کنند.

کنگر برای چه افرادی مضر است؟

بهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر کوهی پرهیز کنند. همچنین با توجه به اینکه برگ های کنگر تحریک کننده انقباض کیسه صفراست، افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، نباید آن را مصرف کنند، چرا که افزایش انقباض کیسه صفرا می تواند منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا شود.

اشتراک این خبر :

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است