انتشار : چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۳:۲۵

بکینگ پودر چیست؟

بکینگ پودر باعث می شود خمیر نان ور بیاید و در حقیقت، جایگزین خمیر مایه است و در تولید انواع نان و کیک به کار می‌رود.

خمیر آرد نانوا

بکینگ پودر ترکیبی از بی‌کربنات سدیم است که از نظر شیمیایی خاصیت باز (base) دارد و می‌تواند با هر نوع اسید مانند کرم تارتار (پتاسیم بی‌تارتارات) ترکیب شود. برخی زمان‌ها بکینگ پودر با نوعی ماده پرکننده مانند نشاسته ذرت همراه می‌شود.اسید موجود در بکینگ پودر زمان ترکیب با آب با بی‌کربنات سدیم وارد واکنش اسید ـ باز می‌شود و گاز دی‌اکسید کربن تولید می‌کند. درنتیجه حباب‌هایی به وجود می آورد که باعث حجیم‌شدن و ورآمدن خمیر نان، کیک یا هر محصول نانی دیگر می‌ شود. معمولا بکینگ پودر را با جوش شیرین اشتباه می‌گیرند. جوش‌شیرین فقط حاوی بی‌کربنات سدیم است و ارزش اسیدی لازم برای تهیه خمیر نان را ندارد بنابراین برای این‌که بتواند مانند بکینگ پودر اثر ورآمدنی داشته باشد، باید با نوعی اسید ترکیب شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.